Boot/Jacht en Tent/Caravan Cleaning

Wij zorgen voor een schoon uiterlijk van u sloep, boot of jacht.
zz13

Certificaten

Boot/Jacht en Tent/Caravan Cleaning​

Een mooi begin van het seizoen, uw boot of kampeermiddel weer schoon. Door het tijdig schoonmaken van uw boot of tentzeil blijft de coating behouden. De buitenkant krijgt na verloop van tijd te maken met algen, vervuild regenwater etc. Door deze verontreiniging tijdig schoon te maken verlengt u de levensduur van uw boot of kampeermiddel.

Wij reinigen uw boot of kampeermiddel met zuiver osmosewater, zonder chemische schoonmaakmiddelen en op een milieuvriendelijke manier. Tevens bieden wij verschillende behandelingen aan die uw boot kunnen beschermen en herstellen.
Denk hierbij aan polijsten en cleaning.

Uw boot krijgt tijdens het vaarseizoen veel te verduren. Dankzij onze behandeling glanst uw boot weer als nieuw en is deze weer beschermd tegen alle weersomstandigheden. Ook kunnen wij voor u de spinnenwebben aan uw boot of kampeermiddel verwijderen.

Op aanvraag is het mogelijk om uw boot of caravan op uw thuisadres of seizoen plaats te komen reinigen.

Op zoek naar iets anders?

Sluiten onze diensten niet aan op uw wensen? Geen probleem, bel of mail ons met uw wensen en wij kijken graag of we iets voor u kunnen betekenen.

Overige diensten

Reinigen van zonnepanelen

Geïntereseerd?

Meer informatie

Glasbewassing

Geïntereseerd?

Meer informatie

Reinigen van serres en overkappingen

Geïntereseerd?

Meer informatie

Vastgoed onderhoud

Geïntereseerd?

Meer informatie

Spinnen bestrijding

Geïntereseerd?

Meer informatie
cta-01

Interesse?

Staat u dienst er niet bij of heeft u nog vragen.. Bel, WhatsApp of mail ons geheel vrijblijvend. Wij staan u graag te woord voor u vragen.
zonnepanelen en borstel
Iedere maand

Een nieuwe actie

Iedere maand hebben we een interessante actie voor nieuwe klanten, die gebruik willen maken van onze schoonmaakdiensten. Wilt u meer informatie ,neem contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.